2018-2019 Bahar Yarıyılı Ders KayıtlarıTüm Duyurular
ŞUB

Sevgili Öğrenciler,

03 Şubat Pazar günü ders kayıtlarınız başlayacaktır.  Ders kayıt takvimi aşağıda dikkatinize sunulmaktadır.

Ders kayıtlarıyla ilgili temel bilgileri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının sitesindeki Ders Kayıt Kılavuzu'ndan edinebilirsiniz.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıt İşlemleri için TIKLAYINIZ.

Yıldız Teknik Üniversitesi Önlisans Ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği için TIKLAYINIZ.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programı için TIKLAYINIZ.

Bunun dışında kişisel bazda soru ve sorunlarınız için danışmanlarınızın kişisel maillerine mesaj atınız. Danışman listesi aşağıda bilgilerinize gönderilmektedir. Özellikle mezun durumundaki öğrenciler mezuniyet sorunu yaşamamak için ders öğretim planlarını iyi takip etmeli ve dikkatlerini çeken bir sorun varsa hemen danışmanlarıyla irtibata geçmelidir.

Bitirme tezi alacak öğrenciler için ilgili bitirme tezi grupları bilgisi de aşağıda paylaşılmaktadır. Bu listeden seçim yapmanız gerekmektedir.

Hepinize başarılı bir dönem ve kolaylıklar dileriz.

Bölüm Başkanlığı

Danışman Listesi

1. Sınıf: Öğr. Gör. Dr. Hande Ersöz Demirdağ - Öğr. Gör. Ayşe Ayhan

2. Sınıf: Arş. Gör. Dr. Zeynep Görgüler - Arş. Gör. Fulya Marmara - (Arş.Gör.M.Onur Sabaz)

3. Sınıf: Arş. Gör. Dr. Deniz Kurmel - Arş. Gör. Dr. Selin Kayhan

4. Sınıf ve Beklemeliler:  Doç. Dr. Lale Arslan Özcan - Arş. Gör. Dr. Pınar Güzelyürek Çelik

Ders kayıt takvimi

Randevu Günü ve Saati               Sınıf/Yarıyıl

03 Şubat 2019                              4. sınıf öğrencileri

04 Şubat 2019                              3. sınıf öğrencileri

05 Şubat 2019                              2. sınıf öğrencileri

06 Şubat 2019                              1.sınıf öğrencileri

07 Şubat 2019                              Bağımsız Ders Kaydı (Bu tarihte tüm grup kriterleri                                                                       kaldırılacak (I. Öğretim öğrencilerinin II. Öğretimden ders alması                                                     hariç)  ve tüm öğrenciler ders seçimi yapabileceklerdir.

Katkı Payı -  Öğrenim Ücreti Ödeme              : 28 Ocak - 06 Şubat 2019

Ders Kaydı                                         03-06 Şubat 2019

Bağımsız Ders Kaydı                                       07 Şubat 2019

Kapanan Derslerin Tespiti ve İlan Edilmesi     : 08 Şubat 2019 saat:12:00’a kadar