Güz Yarıyılı Ders Kayıtları Hakkında ÖNEMLİ DuyuruTüm Duyurular
EYL

Sevgili öğrencilerimiz,

Bu eğitim-öğretim yılında ilk defa yürürlüğe giren "Ders Kayıt ve Seçim Esaslarının"

<Öğrenciler, öncelikle bulundukları sınıfın alt sınıflarındaki alıp başarısız oldukları ve daha önce hiç almadıkları dersleri almak zorundadır.>

maddesinin uygulanmasında yazılımsal bir aksaklık yaşanmıştır. Bu nedenle USIS otomasyon sistemi  10-11 Eylül 2019 tarihlerinde öğrenci erişime kapatılacak ve şimdiye kadar alınan tüm dersler (4. sınıf ve 3. sınıf öğrencilerinin) iptal edilecektir. Tüm öğrenciler yeni randevu takvimine göre yeniden ders seçimi yapacaklardır. Bu ders seçiminde yukarıda madde <Öğrenciler, öncelikle bulundukları sınıfın alt sınıflarındaki alıp başarısız oldukları ve daha önce hiç almadıkları zorunlu dersleri almak zorundadır.> şeklinde uygulanacaktır.

12 Eylül 2019

4. sınıf öğrencileri

13 Eylül 2019

3. sınıf öğrencileri

14 Eylül 2019

2. sınıf öğrencileri

16 Eylül 2019

Bağımsız Ders Kaydı (Bu tarihte tüm grup kriterleri kaldırılacak (I. Öğretim öğrencilerinin II. Öğretimden ders alması hariç) ve tüm öğrenciler ders seçimi yapabileceklerdir.)

Kapanan Derslerin Tespiti ve İlan Edilmesi   : 17 Eylül 2019 (Saat:12:00’a kadar)

Sadece Ders Ekleme : 17 Eylül 2019 (17 Eylül 2019 saat 14:00’dan itibaren 23:59'a kadar)

Not: Yine bu yıl ilk defa uygulanan 1. sınıf öğrencilerine otomatik olarak atanan zorunlu dersleri aynen kalacaktır.

Yaşanan aksaklık nedeniyle tüm öğrencilerimizden özür dileriz.

Eğitim-Öğretim Rektör Yardımcılığı

----------------------------------------------------------

Ders kayıtlarıyla ilgili kişisel bazda soru ve sorunlarınız için danışmanlarınızın kişisel maillerine mesaj atınız. Danışman listesi aşağıda bilgilerinize gönderilmektedir.

Danışman Listesi
(Öğrenciler tek ve çift numaralı olmak üzere danışmanlar arasında paylaştırılmıştır.)

1. Sınıf
(Öğrenci No'su 19 ile Başlayanlar)

Öğr. Gör. Ozan Erdem Güzel (çift no'lular)
ozanerdemguzel@hotmail.com
Arş. Gör. Murat Onur Sabaz (tek no'lular)
onursabaz@gmail.com

2. Sınıf
(Öğrenci No'su 18 ile Başlayanlar)

Öğr. Gör. Dr. Hande Ersöz Demirdağ (çift no'lular)
handeersoz2003@yahoo.com
Öğ. Gör. Dr. Ayşe Ayhan (tek no'lular)
ayseayhan@yahoo.com

3. Sınıf
(Öğrenci No'su 17 ile Başlayanlar)

Arş. Gör. Dr. Zeynep Görgüler (çift no'lular)
zeynepsuter@gmail.com
Arş. Gör. Fulya Marmara (tek no'lular)
fulyamarmara@windowslive.com

4. Sınıf
(Öğrenci No'su 16 ile Başlayanlar)

Arş. Gör. Dr. Deniz Kurmel (çift no'lular)
denkocak@yahoo.fr
Arş. Gör. Dr. Selin Kılıç (tek no'lular)
drseliniles@gmail.com

Beklemeli
Öğrenciler

Doç. Dr. Lale Özcan (çift no'lular)
ozcanlale@hotmail.com
Dr. Öğr. Üyesi Pınar Güzelyürek Çelik (tek no'lular)
pguzelyurek@yahoo.fr

Ders Kayıt İşlemleri Kılavuzunu indirmek için TIKLAYINIZ.

Bölüm Başkanlığı