LEXIS LAROUSSE Fransızca -Türkçe Sözlük Tanıtım ToplantısıTüm Duyurular
KAS

Batı Dilleri ve Edebiyatları bölümü öğretim elemanları ve farklı dönemlere ait 150 bölüm öğrencisi işbirliğiyle 2006 yılında başlatılan Lexis Larousse Fransızca-Türkçe Sözlük çeviri projesi uzun ve zorlu bir çalışma sürecinde tamamlanarak okuyucuyla buluştu. 76.000 madde başlığını içeren 2126 sayfalık söz konusu sözlük 27 Mart 2018 tarihinde Bilge Kültür ve Sanat Yayınevi tarafından yayımlandı.

Lexis Larousse Fransızca - Türkçe Sözlüğü 5 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da Yıldız Teknik Üniversitesi, Yıldız Yerleşkesi’nde bulunan Oditoryum’da düzenlenecek toplantıda tanıtılacaktır.

Çeviri ve yayın sektörlerinin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz bu toplantı konuyla ilgili herkesin katılımına açık olacaktır.

İlgilenen herkesi bekliyoruz.

Bölüm Başkanlığı

Etkinlik programına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Etkinlik afişine (1) ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Etkinlik afişine (2) ulaşmak için TIKLAYINIZ.